In/uitcheckservice

Gaat u op vakantie of wilt u graag uw woning verhuren via bijv. AirBnb en heeft u geen tijd om de verhuurder in- of uit te laten checken? Geen nood! MultiFix Amsterdam neemt deze taken van u over. Wij zullen namens u optreden als contactpersoon voor de gast/huurder. Wij nemen voor en tijdens het verblijf contact op met de gast/huurder en zorgen dat de gast/huurder de sleutel in bezit krijgt.
Aan het eind van het verblijf nemen wij de zorg op ons m.b.t. het juist uitchecken en een check-up van de woning. Wanneer alles in orde is bevonden zal het administratieve gedeelte met de gast/huurder afgewerkt worden. Na dit alles dragen wij ook de zorg op ons betreffende de schoonmaakdiensten zodat u uw nieuwe gast of uzelf de woning weer fris en wel kunt betreden.

Wanneer er toch bijzonderheden aangetroffen worden, denkende aan schades die veroorzaakt zijn door de huurder, zal namens ons het proces opgestart worden om de onkosten op de huurder te verhalen.

Deze service kunt u automatisch verlengen voor de volgende gast/huurder.

Klinkt dit als muziek in uw oren en bent u benieuwd naar het totale kostenplaatje dan kunt u hieronder een vrijblijvende offerte aanvragen.

Benieuwd naar uw kosten?

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.